5 Top úticélok látogatás idén

Azt kell mondanom, ez az ország egy alábecsült, de van egy egész különböző jelenetek, a kultúra, és a vadon élő, hogy az emberek, hogy felfedezzék ide. Vannak nemzeti parkok, amelyek otthont a fennmaradó vadon a világ. Ez egy utazás az egész családnak, nászút járók, és kalandorok. Ez teljesen egyik egyedülálló választás a tiéd. Azok számára, akik szeretnének menni a költségvetést utazás, akkor nézd meg Moremi szurdok és Tsabong Camel Park, és azok számára, akik készek fröcsköl néhány számlát, akkor próbálja meg a külvárosi parkoló alapú party klub!

Uruguay nem lehet a legnépszerűbb, de ez biztosan még mindig az egyik. Szendvics két egyformán nagy ország, Argentína és Brazília, Uruguay kiemelkedik leginkább azért, mert az emberek vendégszeretők, és békeszerető. A biztonságos és csendes Uruguay büszkélkedhet tiszta strandok kevert szórakoztató éjszakai, mint Punta del Este. A Svájc Amerika is az otthona Colonia del Sacramento – az UNESCO világörökség része, amit szeretnek, hogy nézd meg, és többet megtudni!

Steve Davidson – 2010

Ez az ország a legjobb, különösen, ha szeretsz merülni, és kölcsönhatásba lépnek a víz alatti lények. Palau egy tengeri kapcsolt amely hozza meg a tapasztalat, hogy egyesül a tenger, ami biztosan nyugodt te, és vegye a zsúfolt életét. Akkor is marad a felszínen, és kajak a Rock Islands és megkapja az esélyt, hogy a leginkább beszélt Medúza-tó.

Van egy sokkal tudni erről a politikailag stabil hely a világon. Megközelítés azt jelentené, a szerencse, hogy tanúja gyönyörű épületeket, hogy úgy tűnik, hogy lehet húzni egy művészeti festmény, mint a régi városháza. Ön is részt vehet a földalatti kaland Wieliczka Salt Mine, vagy élvezze a fűrészáru jelenetek Bialoweiza Forest. Mindezen tapasztalatok akkor kincs az egyik legjobb hely, hogy látogassa meg a világ.

Ari Bakker – 2008

Nyaralóhelye több móka, ha eleget békés helyiek a választott hely a világon, hogy látogassa meg. Lebeg a természetes báj és a szépség, Fidzsi biztosan kapsz egy kiadós és sokoldalú vakáció. Egyik leglátogatottabb oldalak az Mamanuca-szigeteken, ahol a lebegő pizzéria áll, de ha nem kap elég pizza rendelés a vízen, akkor feltétlenül menjen Bounty-szigetek és próbálja flyboarding – a legújabb őrület, a Fidzsi-szigeteken.

Ezek az első öt hely a világon valóban a legjobb helyek látogatása a világon ebben az 2016. Ez nem sok a zaj a népszerű utazási fórumokon, de akkor feltétlenül szeretni egyediségét és frissessége tapasztalatok kaphat ezeket a csodálatos országok. Ez

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.