Élelmiszer – Az egyik nagy Váratlan örömei Hajózás

Tudtuk más emberek, hogy az élelmiszer egy tengerjáró volt a “nagy dolog”. De ez sokkal több, mint amit valaha is várható. Olyannyira, hogy ez lett az egyik csúcspontja az első cruise.

Az első tétel, hogy meglepett minket az volt, hogy ahol ételt szolgálnak fel egy kézmosó adagoló. Mellette álló, hogy adagoló tagja volt a legénység néz. A több mint 3000 utas és a személyzet a fedélzeten, higiéniai prioritása volt.

Hadd kezdjem azzal, beszéltem a fő A La Carte étkezők a hajón. Hajónkon, minden utas, ha szükséges, nevezték ki, a táblázat akár tíz ember egyike a két ülés az ebédet. Ugyanaz volt a várakozás személyzet minden vacsorára, és akkor is megismerni őket, és az emberek az asztalnál jóval több, mint az utazás.

Nyilvánvaló, hogy az étel első osztályú volt. Két menük; Az első az volt rendszeres, amelyik kínált ugyanazon étkezés minden este. A második megváltozik minden ételáldozatot elcsábítani az ízlelőbimbókat. Sok étel volt számunkra ismeretlen kelljen minket, kérje pincér megmagyarázni, mi volt az egyes kurzusok.

Tobias Lindman – 2012

Az összes rendelkezésre álló választási lehetőségeket, úgy döntöttem, hogy minden pálya minden vacsora én választottam egy másik áldozatot. Tudtam, hogy ezt anélkül Kurzusválasztás nem szeretem. Mindig voltak négyfogásos. Nem persze nagy volt, így soha nem érezte, hogy meg kellett overeaten. (Akkor is mindig sétálni sétafedélzet néhányszor, hogy elmúlik a plusz súly).

Az egész körutazás, sok tematikus esteket. Volt egy francia és olasz este két példát. A várakozás személyzet fog öltözni népviseletbe hogy adjunk még több ízt az éjszakát. (Ezek is történt a büfé étteremben).

Vége felé a tengerjáró menü szerepelt homár és sivatagi összes pincér és sok a konyhai személyzet vonult be Bombe Alaszkától tetejére off dolgokat.

Időtartamától függően a sebességtartó voltak öltöztetős éjszaka ez éttermekben. A vendégek öltözött fel a legszebb. Hosszú folyó köpenyek által viselt sok nő kíséretében a menfolk szmokingos. Míg mások, mint én magam viselt öltöny és nyakkendő. Az egyik ilyen este az éjszaka kezdték létrehozását pezsgő piramis a hajó átrium. Ott, ha kívánják, akkor adjunk hozzá egy üveg pezsgőt, hogy a piramis, miközben egyre készített fénykép rögzíti az eseményt.

Michael Caven – 2008

Voltál már egy “angol délutáni tea”? Hajónkon, három harminc délután, egy ilyen esemény került megrendezésre az egyik fő éttermek. A pincérek viselt fehér kesztyűben és teát szolgált fel, pogácsa, kis szendvicsek, sütemények és a szeleteket. A lángos, különösen finom volt tálalva lekvárral, tejszínnel és tettek egy másik recept a rendes körülmények között fogyasztják Ausztráliában. Mindegyik ilyen ülések ültél a különböző emberek. Ez volt mindig érdekes.

Sok más étkezési lehetőség áll rendelkezésre, hogy az utas a büféből.A pizzéria a kávézó kínál hamburgert és a fagylaltozónkban. Ha a kávé volt a “dolog”, egy kávé kártya állt rendelkezésre, hogy csökkentse a költségeit speciális kínálatát kávét.

Különleges alkalmakkor a körutazás során a konyhai személyzet hozna jég faragványok és faragott állatok és egyéb figurák ki gyümölcsöt. Csodálatos volt nézni tudásukat a munkában.Mi most már négy sétahajózás és étkezési továbbra is az egyik legnagyobb öröm.

A szerző nyugalmazott matematika tanár, aki az öregségi, írni kezdett, több mint harminc könyveket körülbelül tanítási célja, hogy segítse a fiatal tanárok és az újonnan kinevezett vezetőit tananyag rendezni könnyebben be pályafutásukat. Újabban írt könyvet a másik szenvedélye, ausztrál futball és a nyilvános beszéd. Ő is a szerző több mint 200 cikket a sokféle téma.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.