Tippek megtapasztalni Anglia Utazás

Előfordult már járt az Egyesült Királyságban? Ez az ország tükrözi a dicsőséges összeolvadást a történelem, a kultúra és a művészet. Látogasson el a múzeumok, galériák, templomok, kastélyok, kertek, apátságok, kolostorok és paloták a szerzés alapos betekintést, hogyan pontosan hogy biztosan megy, hogy a pompás legtöbbet a nyaralás szünet.

Ha remény, hogy mindent az ország Anglia kínál a soron következő ünnep szünet akkor csak annyit kell tennie, hogy kilépjen a tematikus vakáció, amely segítségével élvezhetik az egyik az ősi civilizációk a legnagyobb vidámság és exquisiteness. Anglia kétségtelenül csodálatos nyaralóhely, amely magában foglalja mindent hegyek a csodálatos tavak. A kiterjedt táj kínálja a nyaralóknak sokféle lélegzetelállító díszletek, ahol élvezheti a nyaralást a legmeglepőbb módon.

Amikor az egyik beszél az angliai nyaralás, ez mindig olyan benyomást, hogy hogyan költséges az ügy fog válni. Sokan közülünk, akik álmodoznak hogy belépjen az országba az ünnepek alatt is maradnak, mint egy álom, mint azt gondoljuk, hogy lesz egy csomó pénzt, hogy teljesítik a nyaralás vágyak. Megállapításánál, angliai útja tűnik lehetetlen feladatnak. Nem kell, hogy így legyen. A gondos tervezés és a megfelelő végrehajtási technikák, valóban lehetséges, hogy a kiadásokat, hogy a legkisebb, anélkül, hogy veszélyeztetné a angol vakáció.

Alan Lam – 2006

Annak érdekében, hogy elfog a tömör lényege az országban, csak annyit kell tennie, hogy többet megtudni a hely azt tervezi, hogy látogassa meg. A föld egyébként úgy tűnik, hogy elbűvölően ragyogó. Nagy-Britannia magában egy nagy rengeteg látnivalói, amelyek célja ünnepli az életét minden üdülőház a legmeglepőbb módon. Anglia zöld, nyugodtabb és kellemes. Az összes évszázados építészeti csillogás, Anglia egy bájos nyaralóhely, amit feltétlenül szeretnék látogatás során a közelgő vakáció. Legyen az egyik 5 csillagos szállodák London készítésére nyaral Angliában annyi ragadó s mindig is elképzelt.

Tervezze meg az utat szépen előre: Ha tényleg szeretnék minimalizálni a teljes költséget a vakáció Angliába, akkor meg kell vizsgálni a kiadások jelentős időt megfogalmazásában ki a nyaralás útvonalát a vakáció, amely tovább segít sprucing fel a szellem nyaralás szünet alaposan.
Kap az utazási kártya: Foglaljon Oyster Card ha meglátogatja a brit fővárosban. Ez lehetővé teszi, élni hatalmas kedvezmények, amelyek segítségével a megtakarítás a pénz, amelynek segítségével a bevásárló és városnéző.
Foglalja szállodában: le kell foglalni nyaralás tartózkodási jó előre másképp lesz, hogy látogassa meg a háztól házig az összes csomagját a keresést egy kényelmes szobában. Ha marad Londonban, majd próbálja lefoglalni a Me Hotel London, amely kényelmesen helyezkedik el a város szívében. Marad a Central London könnyebbé teszi a dolgokat az Ön számára.
Séta: próbálja sétálni a távolságokat, amely segít menteni a szállítási költségeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.